miriamEen reisbureau met een persoonlijke touch 

Miriam Van Noten is sinds 2007 de drijvende kracht achter Reizen Aan Huis, een reisbureau in Heist-op-den-Berg. Als zelfstandig reisexpert startte ze met een goed gevulde rugzak met 20 jaar ervaring en een stevige dosis passie om zoveel meer te betekenen voor haar klanten dan het klassiek ‘zoeken en boeken’ van reizen. Miriam geeft à la carte reisadvies aan huis waardoor ze niet alleen de wereldkaart, maar ook haar klanten door en door kent. 

“Omdat ik ook bij mij klanten thuis of op kantoor kom, kan je een persoonlijke relatie opbouwen en zien mensen me niet alleen als een reisconsulent maar ook als een vriendin aan huis. Fantastisch toch dat ik elke dag nieuwe reisavonturen kan schrijven.”

Een reisbureau met een stevige achterban

Miriam werkt solo, maar als lid van Travel Experts heeft ze een grote groep van zo’n 100-tal zelfstandige reisexperts achter zich. Bovendien is Travel Experts lid van Virtuoso, waardoor elke klant kan genieten van speciale reisvoorwaarden en interessante prijzen van luxe hotels. Maatwerk is de standaard, want elke reis wordt à la carte samengesteld met unieke logies, lokale gidsen en uitstappen die je niet online of in reisbrochures vindt. 


‘‘Wat ik zelf zo geweldig vind aan reizen? Andere culturen leren kennen, bijzondere gebouwen en prachtige natuurgebieden ontdekken, de lokale taal horen en typische gerechten proeven… mijn lijstje is eindeloos.’’

 

Het reis-ID van Miriam

Mijn allereerste reiservaring...

was een gezinsreis naar de Spaanse kust. Een echte zon-, zee-, en strandvakantie en ik herinner mij als kind van 8 jaar vooral de prachtige baai, lekkere ijsjes en een flinke laag zonnecrème en een echt aapje op de wandelpromenade waarmee ik op de foto mocht.

Mijn zotste reiservaring…

was een groepsreis naar de Dominicaanse Republiek. In sneltempo doorkruiste ik het land met al zijn contrasten: van de bruisende hoofdstad tot het minder toeristische pure Noorden. Zalig!

Mijn meest intense reiservaring

was zonder twijfel Senegal. De lokale bevolking, de ongelofelijke gastvrijheid, de prachtige cultuur, een ontmoeting met de geschiedenis en natuurlijk het fascinerende landschap. Wow!

Mijn ultieme reiservaring…

is de legendarische en paradijselijke eilandgroep Frans-Polynesië. Een prachtige onderwaterwereld, parelwitte stranden, charmante dorpjes, vulkanen, kokosnoten met blote handen openen… let’s go! 

 

Wat is jouw ultieme reisdroom? Reizen Aan Huis is heel benieuwd!

 

 

Start jouw reis hier

 

gfg

 

Via GfG zijn wij verzekerd tegen financiëel onvermogen.