Reisadvies nodig? Fantastisch, want Reizen Aan Huis is jouw reisexpert die al staat te popelen om je droomreis van a tot z uit te stippelen. Wij komen niet langs met standaard reisbrochures maar schuiven graag mee aan tafel om te adviseren, plannen, zoeken en boeken zodat jij zorgeloos en intens kan genieten.

1. ADVISEREN

Starten doen we met een goed gesprek waarin Miriam vragen stelt over je droomreis zodat we op dezelfde golflengte zitten. Je bent welkom in ons reisbureau in Heist-op-den-Berg of Miriam komt bij jouw thuis of op een locatie naar keuze. Ben je drukbezet? Geen probleem, dan stemmen we telefonisch of via e-mail af.

2. ZOEKEN

Staan Bali, Tenerife, Spanje, Zimbabwe, Verenigde Staten, Jordanië of Seychellen op jouw bucketlist? Yes! Miriam houdt niet van standaard reisbrochures of voorgekauwde reispakketten, maar werkt reisvoorstellen op maat uit die perfect passen binnen jouw budget. Ze maakt een prijsofferte zonder onaangename verrassingen.

3. BOEKEN

Groen licht? Reizen Aan Huis boekt alle vluchten en hotels rechtstreeks aan interessante prijzen en zorgt voor de volledige administratieve papiermolen. Transfers, uitstappen met lokale gidsen en binnenvluchten worden vastgelegd en als het even kan zorgt Reizen Aan Huis voor een upgrade of een extraatje.

4. BELEVEN

Reisdocumenten, reiskoffer en goesting om te vertrekken? Driedubbel check! Tijdens jouw reis zijn alle vragen meer dan welkom. Miriam blijft bereikbaar voor vragen voor, tijdens en na de reis. Dan rest er nu alleen nog maar intens beleven en genieten…vooral zorgeloos genieten!

PS. Vergeet niet een postkaartje met vakantiegroetjes te sturen naar Reizen Aan Huis!

 

Jouw fantastische reis starten?

De deur staat open, de agenda ligt klaar