Ben je een avontuurlijke reiziger die een vleugje luxe en comfort wel kan appreciëren? Wil je op reis ten volle beleven en ervaren? Houd je niet van rondreizen met de klassieke tent, maar wil je comfortabel slapen op unieke locaties en genieten van out-of-the-boxbestemmingen? Dan vinden wij zeker een luxe tent die je kan smaken en dit op een schitterende ligging.

 

Avontuurlijk reizen. Luxe beleving.

Reizen Aan Huis spreidt de wereldkaart open om je mee te nemen naar de meest bijzondere bestemmingen ter wereld. We prikken samen enkele cultuur- en natuurbestemmingen waar je ten volle kan genieten en het land puur kan beleven. Als het even kan overnacht je in echte pareltjes en charmante logies met een authentiek karakter. Een originele citytrip naar Barcelona boeken of een verre reis naar Indonesië plannen? Alles kan!

Wij bieden zelden een vakantie aan uit een reisbrochure, maar stellen wel actieve reiservaringen op maat samen inclusief vluchten, reisroutes, overnachtingen en transfers.

 

Reizen Aan Huis houdt van aparte belevingen. Reis even mee…

  • Eigen hondenspan met Alaska husky’s besturen in Lapland
  • Fietsen door de betoverende wijngaarden van de Champagnestreek
  • Jeepsafari met de 4x4 en overnachten in een luxetent in de jungle van Paraguay
  • Op expeditie naar het witte landschap in Antarcticalapen tussen ijsberen in Canada
  • De Etna vulkaan beklimmen op het Italiaanse eiland Sicilië
  • Slapen in een luxueuze boomhut in Vietnam
  • Kajakken tussen schilderachtige gletsjers in Chili
  • En nog zoveel meer om te ontdekken…

Reizen Aan Huis is lid van het exclusief reisnetwerk Virtuoso waardoor je ter plaatse geniet van leuke extra’s zoals een gratis diner, een massage of een private pool.

 

Een fonkelende 5-sterren service aan huis!

Reizen Aan Huis biedt een waaier aan avontuurlijke bestemmingen. Authentiek. Soms pittig. Altijd luxueus en comfortabel. Wij bekijken populaire bestemmingen net even anders. Met een stevige portie kennis en expertise boeken we jouw avontuurlijke reis met lokale gidsen en historische bezienswaardigheden.We stellen een smaakpallet samen in geuren en kleuren en altijd in lijn met jouw reisspirit én reisbudget.

 

Een nieuw en onvergetelijk avontuur boeken?

Jouw avontuurlijke reis start hier